Matematik

Spørgsmål vedrørende parameterfremstilling

30. marts 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Hvordan kan jeg vide at 5 tallet tilhører punktet og ikke retningsvektoren i dette tilfælde. Må indrømme jeg fulgte intuitionen her. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. marts 2018 af fosfor (Slettet)

Retningsvektoren udgøres af coefficienterne til t
5 er ikke coefficient til t


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. marts 2018 af ringstedLC

Koordinatfunktioner:

\begin{align*} \begin{pmatrix}x\\ y\\ z\end{pmatrix}&=\begin{pmatrix}1+t\\ 2t-4\\ 5\end{pmatrix}\Downarrow\\ \begin{pmatrix}x\\ y\\ z\end{pmatrix}&=\begin{pmatrix}1\\ -4\\ 5\end{pmatrix}+\begin{pmatrix}t\\ 2t\\ 0\end{pmatrix}\Downarrow\\ \begin{pmatrix}x\\ y\\ z\end{pmatrix}&=\begin{pmatrix}1\\ -4\\ 5\end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix}1\\ 2\\ 0\end{pmatrix} \end{align}


Svar #3
30. marts 2018 af Mathian

Tak :)


Skriv et svar til: Spørgsmål vedrørende parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.