Matematik

Løs ligning ud fra 2 oplyste vektorer

01. april 2018 af imnr (Slettet) - Niveau: B-niveau

2 vektorer er givet ved \underset{a}{\rightarrow}=\binom{8}{-2} og \underset{b}{\rightarrow}=\binom{3}{3}

hvor man så skal løse ligningen 

\underset{x}{\rightarrow}+\underset{a}{\rightarrow}=\underset{b}{\rightarrow}

Er helt blank, så er der nogen, der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2018 af PeterValberg

\vec{x}=\vec{b}+(-\vec{a})

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2018 af StoreNord

Ups. Se næste.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. april 2018 af StoreNord

Skærmbillede fra 2018-04-01 18-02-03.png


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. april 2018 af ringstedLC

Lav en skitse:


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. april 2018 af StoreNord

Okay ja. #3 er forkert.


Skriv et svar til: Løs ligning ud fra 2 oplyste vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.