Matematik

Cylinder

05. april 2018 af Hove65 - Niveau: C-niveau

                                                         Hej

jeg har et spørgsmål og har helt stirret mig blind på det.Det drejer sig om en cylinder.

Formlen er som sagt 2*pi*r*h

jeg skal bestemme r når overfladen er 377 og højden er 12

jeg vil blive glad hvis der er en venlig sjæl derude og vil gerne vide hvordan man udregner det.Jeg har prøvet flere timer og kommer bare ikke videre


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2018 af Sveppalyf (Slettet)

O = 2π*r*h  <=>

r = O / (2π*h)

r = 377 / (2π*12) = 5,0


Skriv et svar til: Cylinder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.