Matematik

Reducering af ligninger

08. april 2018 af gladdk - Niveau: 8. klasse

Hej! Jeg skal reducere dette: 2x + 5x er svaret 7x eller hvordan gør jeg? forstår ikke helt hvordan jeg skal reducere det. Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. april 2018 af Mathias7878

Ja.

- - -

 

 


Svar #2
08. april 2018 af gladdk

Har du tænkt dig at forklare det?


Brugbart svar (2)

Svar #3
08. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

Sæt x uden for parentes

2x + 5x =
(2 + 5)x =
(7)x =
7x


Svar #4
08. april 2018 af gladdk

Ha ha nu forstår jeg det. Svaret 7x var rigtigt. Undskyld midsforståelsen:)


Brugbart svar (2)

Svar #5
08. april 2018 af StoreNord

Eller 2 æbler + 5 æbler = 7 æbler.


Svar #6
08. april 2018 af gladdk

Jeg takker for hjælpen:)


Skriv et svar til: Reducering af ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.