Matematik

Den spidse vinkel

10. april 2018 af Larxx - Niveau: A-niveau

Hjælp.

Der er noget som virker forkert 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2018 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. april 2018 af peter lind

a2 = (7, -1, 4)


Svar #3
10. april 2018 af Larxx

Tak for dit hurtige svar :)


Svar #4
10. april 2018 af Larxx

Forstår ikke lige hvad jeg gør forkert 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. april 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. april 2018 af peter lind

n1·n2 = -11*7+(.-23)*(-1)+4*2

|n2| = kvdrod(72+(-1)2+42)


Svar #7
10. april 2018 af Larxx

Tak for den hurtige hjælp :)

Svar #8
11. april 2018 af Larxx

,


Skriv et svar til: Den spidse vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.