Fysik

Beregn gitterkonstanten i nm

17. april 2018 af Matematik10 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har fået min gitterkonstant til at være = 300 mm

Når jeg skal omregne tallet gitterkonstanten til nm (1mm=1000000 nm) 

Skal jeg bare sige:

1000000 nm / 300 mm = 3333.33 nm 

Passer det? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2018 af Skaljeglavedinelektier

Nej. 

Der går 1000000nm til 1mm. 


Svar #2
18. april 2018 af Matematik10 (Slettet)

Eller undskyld det var bare mig, Sorry

Opgaven lyder: 

Antal linjer pr.mm på gitteret = 300

* Beregn gitterkonstanten (husk 1 mm = 1000000nm) 

1000000 nm / 300 mm = 3333.33 nm 

Passer det nu?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2018 af mathon

    Ja.


Skriv et svar til: Beregn gitterkonstanten i nm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.