Matematik

matematik aflevering

23. april 2018 af CharlotteListOlsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion er givet ved f (x) = 3x+ln(x)-3, x>0

a) Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(1, f(1))
Tegn grafen for f.

Det oplyses, at ligningen f ´(x) = 0 netop har 2 løsninger

b) Løs ligningen f ´(x) = 0, og bestem monotoniforholdende for f


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2018 af peter lind

a) ligningen til tangenten til en graf for f(x) i (x0, f(x0)) er f'(x0)*(x-x0)+f(x0)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2018 af SuneChr

Der er ingen løsning(er) for f '(x) = 0  ∧  x > 0
 


Skriv et svar til: matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.