Matematik

potensfunktion opgave

26. april 2018 af Mikkeldkdk - Niveau: B-niveau

Se vedhæftet 

Har fundet frem til:

a)

a = 0.76
b = 10.85

b) 

= 7,5%

Kunne bare godt bruge lidt hjælp til opgave c)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2018 af c_aastrup

Du skal isolere y i c)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2018 af SuneChr

Vi har:

    y (x)  =  bxa
     og
   M (y) =  0,001943y3,276
og skal finde  M (x)
Vi skal da sammensætte de to afbildninger M og y :
M (x) = M º y (x) = 0,001943·(b·xa)3,276
der reduceres til
M (x) = 0,001943·b3,276·x3,276·a
x kan isoleres ved logaritmeregning til at besvare sidste spørgsmål.
  



 


Skriv et svar til: potensfunktion opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.