Matematik

Bestem stamfunktioner

29. april 2018 af benj232 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Skal bestemme stamfunktioner til funktionen f(x)=5*e^(x)+((1)/(x))-4,x<0

og forstår simpelthen ikke hvordan man gør og hvordan processen foregår


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2018 af mathon

\small \textbf{Ledvis integration}

                         \small F(x)=5e^x+\ln(\left |x \right |)-4x+k

\small \textup{som du kan pr\o ve at "kontroldifferentiere".}


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2018 af mathon

korrektion:
                         \small \small F(x)=5e^x-\ln(\left |x \right |)-4x+k


Skriv et svar til: Bestem stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.