Matematik

Økonomi

01. maj 2018 af aya111 - Niveau: 10. klasse

Hej nogle der kan hjælpe med denne opgave?

Vedhæftet fil: w4.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2018 af AMelev

Hvad har du selv lavet?


Svar #2
02. maj 2018 af aya111

Har svært med at komme igang med opgaven så kan du hjælpe lidt


Svar #3
02. maj 2018 af aya111

Altså har ihvertfald løst opgave 3.1 og 3.2 og kan ikke komme videre

Vedhæftet fil:er.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. maj 2018 af AMelev

Resultaterne i 3.1 og 3.2 er rigtige - så du kunne altså selv :).

3.3 Omkostningerne afhænger jo af antal måneder (n), lånet skal betales tilbage over.
Det skal tilbagebetales som et annuitetslån, men ydelsen y er angivet i tabellen for de forskellige n-værdier (bortset fra 24)
Så kan du beregne den totale ydelse Y = n·y . 
Dertll kommer et mdl. adm.gebyr på 33 kr, i alt g = 33 kr·n
Oven i det skal så lægges stftelsesgenyret s = 240 kr.

Her er n = 60, da 5 år er 60 mdr.

Lav evt. en tabel, hvor du har de de mulige n-værdier og angiv nedenunder Y, g, s og Total, hvis du er nysgerrig efter at se, hvor tosset, det kan gå.

3.4 5 år er 60 mdr. , så sammenlign totalen for n = 60 med kontantprisen på 3000 kr.

3.5 Indsæt i den angivne formel for ydelsen


Skriv et svar til: Økonomi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.