Matematik

Økonomi

02. maj 2018 af aya111 - Niveau: 10. klasse

Hej nogle der kan hjælpe med opgave 3.4 og 3.5?

Vedhæftet fil: s.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2018 af PeterValberg

3.4

\left(\frac{\text{pris ved kvikl\aa n}}{\text{pris ved kontant}} -1\right )\cdot 100\%

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
03. maj 2018 af aya111

Bliver det så ikke 137,17%?:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2018 af Prionia (Slettet)

Hej, du skal få 144 %

((7320/3000) -1) · 100 = 144


Skriv et svar til: Økonomi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.