Matematik

Geometri og trigonometri

03. maj 2018 af clennartk (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg forstår simpelthen ikke dette spørgsmål til den vehæftede trekant. En der kan skære det ud i pap for mig?

Vedhæftet fil: trekant 2.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2018 af mathon


Svar #2
03. maj 2018 af clennartk (Slettet)

Hov, jeg glemte lige: jeg skal bestemme længden af højden på Hc, fra C på siden AB


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2018 af ringstedLC

\sin(A)=\frac{|h_c|}{|AC|}


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. maj 2018 af mathon

\small \textbf{eller:}

\small \textup{Ud fra arealidentiteten}
                                        \small \tfrac{1}{2}\cdot h_c\cdot c=\tfrac{1}{2}\cdot a\cdot b        
\small \textup{har du}
                                        \small h_c=\tfrac{a\cdot b}{c}      

                                        \small h_c=\tfrac{a\cdot b}{\sqrt{a^2+b^2}}

                                        \small \small h_c=\tfrac{25\cdot 37}{\sqrt{25^2+37^2}}


Skriv et svar til: Geometri og trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.