Matematik

er igang med en opgave

07. maj 2018 af line154 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

udregningen af 3808:7


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2018 af PeterValberg

Se denne video med Pernille Pind < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2018 af mathon

            \small 3808:7=\left (3500+280+28 \right ):7=500+40+4=544


Skriv et svar til: er igang med en opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.