Matematik

Skæringspunkt mellem kugle og linje Nspire - Den spytter ikke det rigtige ud?

07. maj 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

benytter jeg den forkerte funktion? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

slut med  {x,y,z,t})   da t ellers ikke bliver elimineret fra ligningerne


Svar #2
07. maj 2018 af Mathian

Det virkede, tusind tak!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2018 af AMelev

Du kan også nøjes med at løse mht. t, så får du alligevel også værdierne for x, y og z.

solve(x=−1+3*t and y=−8+4*t and z=−4+3*t and (x-3)^(2)+(y+2)^(2)+(z-1)^(2)=9,t) ? t=1 and x=2 and y=−4 and z=−1 or t=2 and x=5 and y=0 and z=2


Svar #4
07. maj 2018 af Mathian

ah smart. tak! 


Skriv et svar til: Skæringspunkt mellem kugle og linje Nspire - Den spytter ikke det rigtige ud?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.