Fysik

Find hastigheden et objekt bevæger sig med efter 8 sekunder, hvis starthastigheden er 3 meter per sekund og det decelerer med 0,4 meter per sekund^2:

11. maj 2018 af banbban (Slettet) - Niveau: C-niveau

Find hastigheden et objekt bevæger sig med efter 8 sekunder hvis starthastigheden er 3 meter per sekund og de decelerer med 0,4 meter per sekund^2

mangler kun denne ene!

kh


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2018 af Tqooa

Du skal bruge denne formel:
v=a*t+v_0

Du har:
t=8 sek
v_0 =3 m/s
a= - 0,4 m/(s^2)

Så er det bare at indsætte og se, hvad du får som v :)


Skriv et svar til: Find hastigheden et objekt bevæger sig med efter 8 sekunder, hvis starthastigheden er 3 meter per sekund og det decelerer med 0,4 meter per sekund^2:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.