Matematik

moms

11. maj 2018 af shain - Niveau: 10. klasse

Har problemer med en opgave billed vedhæftet.  Jeg kender kun moms beløbet. Jeg skal finde salgspris med moms.

En iPad (fra Apple) er lidt dyr …. Du betaler 880 kr bare i moms. Udregn prisen med og uden moms !


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2018 af Stats

Moms er på 25%
Vi har derfor x*0.25 = 880
Dette giver dig x = 3520 hvilket er eksklusivt moms... med moms har vi 3520+880 = 4400 kr
- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
11. maj 2018 af shain

Tusind tak for hjælpen

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. maj 2018 af mathon

                                                           \small \textbf{Forholdstal}          \small \textbf{Kroner}
                 \small \textup{pris eksklusiv moms:}                 \small 100                    \small \tfrac{880}{25}\cdot 100  
                 \small \textup{pris moms:}                                \small 25                    \small 880
                 \small \textup{pris inklusiv moms:}                   \small 125                    \small \tfrac{880}{25}\cdot 125


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. maj 2018 af mathon

\small \textup{evt.}

                                                           \small \textbf{Forholdstal}          \small \textbf{Kroner}
                 \small \textup{pris eksklusiv moms:}                  \small 4                      \small 880\cdot 4  
                 \small \textup{pris moms:}                                \small 1                      \small 880
                 \small \textup{pris inklusiv moms:}                    \small 5                      \small 880\cdot 5


Skriv et svar til: moms

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.