Kemi

Udregning af den formelle koncentration

13. maj 2018 af Andy16 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der kan hjælpe!!!

Skal bruge hjælp til at udregne den formelle koncentration af 2g NH3 i 3L vand.

Håber i kan hjælpe :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. maj 2018 af mathon

            \small c(NH_3)=\frac{n}{V}=\frac{\tfrac{2\; g}{17,031\; \frac{g}{mol}}}{3\; L}=0.0391\; M


Skriv et svar til: Udregning af den formelle koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.