Matematik

Er b=1/8 fint som svar?

21. maj 2018 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg løser den vedhæftede opgave, og får hhv. a=2 og b = 1/8. Er det okay, at svar angives i brøker?


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

1/8 er ikke noget problem. Men skriv evt.
b = 1/8 = 0.125

Eller hvis brøken er uendelig lang som decimaltal
b = 1/7 ≈ 0.1429


Svar #2
21. maj 2018 af Egofaciens (Slettet)

Ah, ja okay! Tusinde tak =)


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. maj 2018 af Festino

Ja, det er finere at skrive svaret som brøk end som decimaltal. Det er altså finere at skrive \frac{1}{8} end 0.125. Derfor får man også svaret som brøk, når man bruger et CAS-værktøj.


Svar #4
21. maj 2018 af Egofaciens (Slettet)

Det lyder super! Tak for svar, #3!


Skriv et svar til: Er b=1/8 fint som svar?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.