Matematik

Hvordan er man kommet frem til 46?

21. maj 2018 af Statistic (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har meget svært ved at se, hvordan man er kommet frem til 46 steps of 1%?

Filen er vedhæftet.

Håber virkelig på lidt hjælp!

Vedhæftet fil: Open heart surgery.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2018 af StoreNord

"between 65% and 20%"            er der 45 trin a 1%.
65-20+1 = 46


Svar #2
21. maj 2018 af Statistic (Slettet)

#1

"between 65% and 20%"            er der 45 trin a 1%.
65-20+1 = 46

Hvad er det rigtige svar? 46 eller 45 og i så fald, hvilken formel har du brugt til det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. maj 2018 af StoreNord

Intervallet fra 20 til 65  begge inclusive er 46 trin.  I Svar  # 4 kom jeg fejlagtigt til at skrive "45 trin".
Hvis din lærer siger 46 trin er det jo nok sådan det er.
Jeg har brugt formelen:              65-20+1 = 46


Svar #4
21. maj 2018 af Statistic (Slettet)

#3

Intervallet fra 20 til 65  begge inclusive er 46 trin.  I Svar  # 4 kom jeg fejlagtigt til at skrive "45 trin".
Hvis din lærer siger 46 trin er det jo nok sådan det er.
Jeg har brugt formelen:              65-20+1 = 46

Tusind tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Hvordan er man kommet frem til 46?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.