Matematik

Bestemme N'(10)

28. maj 2018 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan løser jeg opgaven ..? Det er tangenthældninge, jeg skal kigge på, ikke?

Jeg torr ikke, jeg er helt med..


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2018 af mathon

\small \textup{Afl\ae st}
                         \small \small N{\, }'(10)=100


Svar #2
28. maj 2018 af Egofaciens (Slettet)

Det forstår jeg ikke. Kan du muligvis uddybe? Mange tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Indtegn tangenten ved x=10 på figuren, og aflæs to punkter som tangentlinjen går igennem.

Hældning er da
a=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}


Skriv et svar til: Bestemme N'(10)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.