Matematik

hjælp til opgave d

01. juni 2018 af NHHH (Slettet) - Niveau: A-niveau

har brug for hjælp til opg d, resten har jeg styr på :D

Vedhæftet fil: opg2.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2018 af Soeffi


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. juni 2018 af mathon

d)
            \small \textup{En retningsvektor for sk\ae ringslinjen L}
            \small \textup{er:}
                          \small \overrightarrow{r}=\begin{pmatrix} 1\\-7 \\ 9 \end{pmatrix}\times\begin{pmatrix} 1\\-4 \\ 5 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 1\\4 \\3 \end{pmatrix}

           \small \textup{Da O ogs\aa \ tilfredsstiller ligningen for planen }P_1
           \small \textup{haves:}

                          \small \textit{L:}\; \; \; \begin{pmatrix} x\\y \\ z \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 0\\0 \\ 0 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} 1\\4 \\3 \end{pmatrix}
                                 \small t=\frac{x}{1}=\frac{y}{4}=\frac{z}{3}
           \small \textup{dvs }L's\textup{ symmetriske ligninger:}

                                 \small \frac{x}{1}=\frac{y}{4}=\frac{z}{3}

                          


Skriv et svar til: hjælp til opgave d

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.