Fysik

Elektrisk kredsløb

01. juni 2018 af 10986 - Niveau: B-niveau

Hej jeg har udregnet opgaven, men kunne godt tænke mig at kunne tegne det elektriske kredsløb.

Jeg er med på der er 2 ressistanser, som sidder i parallelkoblede, men er det hele wolfram tråde der er en ressistans i sig selv ?

Hvis der er nogle der har lyst, vil det være en kæmpe hjælp at se en tegning af opgaven :-)

Mvh

Vedhæftet fil: opgave 5.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2018 af mathon

                  \small R_{20}=\left ( 5.51\cdot 10^{-2}\; \tfrac{\Omega\cdot mm^2}{m} \right )\cdot \frac{L}{A}         

                  \small R_{2000}=R_{20}\cdot \left ( 1+\left (4.5\cdot 10^{-3}\; K^{-1} \right )\cdot \Delta T \right )

\small \textup{Erstatningsresistansen for to ens paralleltkoblede resistanser \textbf{R}}
\small \textup{er:}
                  \small R_{erstat}=\frac{R}{2}


Svar #3
01. juni 2018 af 10986

Hej jeg har selv udregnet opgaven, der var mere en grafisk illustration af selve opgaven jeg søgte :-)


Skriv et svar til: Elektrisk kredsløb

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.