Fysik

Hvordan regnes afbøjningsvinklen for første og anden?

09. juni 2018 af 10986 - Niveau: B-niveau
Hej
Håber der er nogle der kan hjælpe :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. juni 2018 af peter lind

 se http://www.matematikfysik.dk/fys/noter_tillaeg/tillaeg_interferens_og_gitterformlen.pdf


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2018 af mathon

                 \small \varphi _1=\tan^{-1}\left ( \frac{\tfrac{1}{2}l_1}{L} \right )

                 \small \varphi _2=\tan^{-1}\left ( \frac{\tfrac{1}{2}l_2}{L} \right )


Svar #4
09. juni 2018 af 10986

Super tak, jeg blev nemlig forvirret over mine gamlenoter hvor jeg havde skrevet det forkert ned.. ;-)


Skriv et svar til: Hvordan regnes afbøjningsvinklen for første og anden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.