Fysik

Kræfters effekt

11. juni 2018 af Emilie50 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad går det ud på? Kræfters effekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2018 af mathon

Effekt = virkning

Kraftens virkning = (i fysik) det arbejde pr. tid kraften kan udføre.

Arbejde er defineret:
                                       \small A=\int \overrightarrow{F}\cdot \mathrm{d}\overrightarrow{s}

Power (effekt) er defineret:
                                       \small A=\int \overrightarrow{F}\cdot \mathrm{d}\overrightarrow{v}


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. juni 2018 af mathon

naturligvis:
Power (effekt) er defineret:
                                       \small \mathbf{{\color{Red} P}}=\int \overrightarrow{F}\cdot \mathrm{d}\overrightarrow{v}


Skriv et svar til: Kræfters effekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.