Matematik

hvor meget stof er der brugt til at lave penalhuset?

17. juni 2018 af gudr0256 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hejsa venner:) 

har virklig brug for hjælp til et spørgsmål i min afleverring til imorgen.. håber i vil hjælpe 

opgave: 2c: hvor meget stof er der brugt til at lave penalhuset? (der ses bort fra sygninger og lynlås)

jeg ved ikke hvordan man renger det ud så håber virklig i kan hjælpe 

ps. penalhusets diameter er: 8,0 og længden er: 19,5 

der er et vedhæftet billedeaf min opgave 

håbe i ka hjælpe for  sidder virkelig fast her.....


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. juni 2018 af StoreNord

Du skal gange cirklens omkreds med længden. Dertil skal du lægge 2 gange arealet af endefladen.


Brugbart svar (3)

Svar #2
17. juni 2018 af StoreNord

Areal af stof:        A = π·8·19.5 +2·π·42 = π·156 +π·32 = 188π = ca 591 cm2


Skriv et svar til: hvor meget stof er der brugt til at lave penalhuset?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.