Matematik

procent

19. juni 2018 af bobeå - Niveau: 10. klasse

Ida vejede 95kg og gik på slankekur. I løbet af et år tabte hun 30 kg. Hvad vejde hun så?

95-30=65 er det rigtigt?

Hvor mange % tabte hun?  95*30/100= 28,5 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2018 af ringstedLC

65 er OK, men så gør du den samme fejl som i:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1839387


Svar #2
19. juni 2018 af bobeå

hvordan er det så men regner det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. juni 2018 af guuoo2 (Slettet)

Hun tabte 30. Hvor mange procent er 30 af 95.

30/95 = 0.31578947368
          = 31.578947368 %


Svar #4
19. juni 2018 af bobeå

okay men der står 31?


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. juni 2018 af AMelev

Hvor står der 31? Hvis det er i en facitliste, tyder det på, at man har glemt at forhøje.


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.