Matematik

Sandsynlighedens funktion

20. juni 2018 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Jeg skal bestemme sandsynlighedens funktion når Y=x^2 hvordan gør jeg det?
Vedhæftet fil: IMG_7324.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juni 2018 af peter lind

Det hedder en sandsynlighedsfunktion eller fordelingsfunktion ikke sandsynlighedens funktion.

Jeg kan ikke se hvad det vedlagte har med dit spørgsmål at gøre. Det ser dog ud til at det er diskrete sandsynlighedsfordeligner at gøre.  Udfaldsrummet bliver bare et andet. Hvis sandsnligheden for at få -2 er 0,1 vil sandsynligheden for at få (-2)2 = 4 være 0,1 Nu kan du også få 4 ved at få X=2 så P(X2 = 4) = P(X=-2)+P(X=2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. juni 2018 af guuoo2 (Slettet)

.

.

.

.

.

.


Svar #4
20. juni 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Men for 2^2=4 vil det være 0,3?

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. juni 2018 af peter lind

??  Der vil stadig gælde at P(X2=4) = P(X=-2) + P(X=2) eller endnu mere generelt P(X2=a) = P(X=-√a) + P(X=√a)


Svar #6
20. juni 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Hvad er så resultat?

Svar #7
20. juni 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Vil sandsynlighederne ændrer sig?

Svar #8
20. juni 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Kan nogle hurtigt svare

Svar #9
20. juni 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Men -2^2=-4

Brugbart svar (0)

Svar #10
20. juni 2018 af peter lind

Hvis X har både positive og negative værdier vil sandsynligederne ændre sig ellers ikke


Brugbart svar (0)

Svar #11
20. juni 2018 af peter lind

#9 Hvad har det med sagen at gøre


Svar #12
20. juni 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Så vil sandsynlighederne ændrer sig i mit tilfælde?

Brugbart svar (0)

Svar #13
20. juni 2018 af peter lind

Ja hvis der optræder både positive og neative værdier


Svar #14
20. juni 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Jeg har til eksamen ikke ændret på sandsynlighederne jeg følgende sagt:
Vedhæftet fil:IMG_7327.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #15
20. juni 2018 af peter lind


Svar #16
20. juni 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Men det nok forkert

Brugbart svar (0)

Svar #17
20. juni 2018 af peter lind

Det er forkert. (-2)2 = 4 ikke -22=-4


Svar #18
20. juni 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Tror du man vil få nogle point for det?

Svar #19
20. juni 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Men hvorfor kan man ikke sige -2^2=-4

Brugbart svar (0)

Svar #20
20. juni 2018 af peter lind

Fordi det er x der skal kvadreres. Kvadratet på et tal bliver altid positv. Du skal beregne x2 ikke -x2


Forrige 1 2 Næste

Der er 23 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.