Matematik

Diskriminanten d

25. juni 2018 af carolineborg (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der kan forklare diskriminanten d?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. juni 2018 af OliverHviid

Diskriminanten findes vha. formlen d=b²-4ac.

Hvis d<0 så har 2. gradspolynomiet 0 nulpunkter.

Hvis d=0 så har 2. gradspolynomiet 1 nulpunkt, der findes ved x=-b/2a

Hvis d>0 så har 2. gradspolynomiet 2 nulpunkter, der findes ved x=(-b±√d)/2a


Svar #2
25. juni 2018 af carolineborg (Slettet)

Tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. juni 2018 af OliverHviid

Selv tak.


Skriv et svar til: Diskriminanten d

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.