Matematik

Sætte to funktioner lig hinanden

03. september 2018 af Guest123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har et spørgsmål. Hvordan sætter man en eksponential funktion og en lineær funktion lig hinanden?

Det er hhv. g(x) = 5230 * 0,963^x og f(x) = 349,678x + 4440,821.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2018 af peter lind

f(x)+ g(x) = 5230 * 0,963x  = 349,678x + 4440,821.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2018 af mathon

               \small \textup{x beregnes med CAS}


Svar #3
03. september 2018 af Guest123 (Slettet)

#2

               \small \textup{x beregnes med CAS}

Kan det passe, at det giver omkring 1,45?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. september 2018 af mathon

    Ja.


Skriv et svar til: Sætte to funktioner lig hinanden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.