Matematik

Tomme felter i tabel

06. september 2018 af glife (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan skal jeg beregne de to tal i tabellen? hvilken formel?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2018 af SuneChr

\frac{40}{indeks_{2003}}=\frac{45}{100}=\frac{antal_{2005}}{104}


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2018 af SuneChr

# 1
For de to brøker til venstre:  Gang over kors og isolér indeks2003
For de to brøker til højre:  Gang over kors og isolér antal2005

 


Skriv et svar til: Tomme felter i tabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.