Matematik
Bestem integralerne
09. september 2018 af
Genanskaf (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Hej med jer
Kan i hjælpe mig med at bestemme integralerne som ses på det billede, der er vedhæftet (det er kun opgave A16)
På forhånd tak
Kan i hjælpe mig med at bestemme integralerne som ses på det billede, der er vedhæftet (det er kun opgave A16)
På forhånd tak
Vedhæftet fil: 15364982451636048067347318824912.jpg
Svar #1
09. september 2018 af Sveppalyf (Slettet)
∫02 e-5xdx = [-1/5 e-5x]02 = -1/5 * (e-10 - 1) = 1/5 * (1 - e-10)
∫01(M +2Ax + 3Tx2 + 7Hx6)dx = [Mx + Ax2 + Tx3 + Hx7]01 = M+A+T+H
Skriv et svar til: Bestem integralerne
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
