Matematik

Løsning af ligning?

10. september 2018 af pringlespige (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg kan ikke få svaret til denne ligning til at give mening, nogen der vil hjælpe med nogle mellemregninger?

Ligningen hedder 7x - 6 = 13x + 8


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2018 af mathon

             \small 7x -6 =13x+8

             \small -6-8 =13x-7x

             \small -14 =6x

             \small \tfrac{-14}{6} =x

             \small \small -\tfrac{7}{3} =x

             \small \small \small -2\tfrac{1}{3} =x


Skriv et svar til: Løsning af ligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.