Kemi

kemi ligevægt

14. september 2018 af PeterJensen13 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug til hjælp til nogle opgaver... kan i give nogle hints? opgaven er vedhæftet

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2018 af janhaa

2SO3 <=> 2SO2 + O2

0,777.......0.................0

0,52......0,257.........0,1285

K=\frac{0,257^2*0,1285}{0,52^2} = 0,03139 (M)


Svar #2
14. september 2018 af PeterJensen13 (Slettet)

#1

2SO3 <=> 2SO2 + O2

0,777.......0.................0

0,52......0,257.........0,1285

K=\frac{0,257^2*0,1285}{0,52^2} = 0,03139 (M)

Hvordan beregner man ligevægtskoncentrationerne af CO og O2


Skriv et svar til: kemi ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.