Matematik

Mat opgave

16. september 2018 af mikkeltnielsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der kan løse denne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2018 af ringstedLC

Du har to punkter (2,29) og (5,47) på grafen for en lineær funktion.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2018 af mathon

                 \small 5x+b=47
                 \small \underline{2x+b=29}
                  \small 3x\; \; \; \; =18
                  \small x\; \; \; \;\;\; =\; 6                \small \textup{indsat i 2x+b=29}

                  \small 12+b=29
                  \small b=17
\small \textup{prisligning:}
                  \small y=6x+17


Skriv et svar til: Mat opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.