Fysik

fysik

19. september 2018 af Nanna34 - Niveau: C-niveau

synes at der er noget galt i beregning af tværsnitarealet.....


Svar #1
19. september 2018 af Nanna34

jeg fandt ud af det!


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Det ser da vist rigtigt ud. Formlen A = π*(d/2)2 er rigtig og omregningen 1 mm2 = 10-6 m2 er også rigtig.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2018 af swpply (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2018 af swpply (Slettet)

Ja, det ser altsammen rigtig ud.

Det eneste skulle lige være at antallet cifre du inkludere måske er lidt til den gode side.

Eksempelvis hvis du er givet diameteren 0.75 mm, så er tværsnitsarealet kun nøjagtigt til to betydende cifre. Altså A = 4.4 * 10-7 m2 og ikke 4.41562 * 10-7 m2, medmindre du selvfølgelig skal bruge tværsnitsarealet til videre udregninger skal du inkludere mindst tre cifre sådan at der ikke sker afrundingsfejl.


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. september 2018 af mathon

...men
                   \small \small \textup{resistens}\quad\rightarrow \quad \textup{resist\textbf{a}ns}


Skriv et svar til: fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.