Matematik

Average Total Cost

20. september 2018 af Nero3 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, Jeg er gået i stå ved en mellemregning:

Profit= 0.13*13000000=1690000

Profit=1690000=(P-AVC)*Q-F=(70-AVC)*600000-13000000


Solving for AVC gives AVC=70-14690000/600000=45.51

Hvad er mellemregningen til 14690000? Jeg forstår ikke hvordan -->

Profit=1690000=(P-AVC)*Q-F=(70-AVC)*600000-13000000 kan give AVC=70-14690000/600000=45.51

Håber I kan hjælpe. 


Skriv et svar til: Average Total Cost

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.