Matematik

Matematik Screening Studentereksamen 2017 - Vejledende opgavesæt 1

26. september 2018 af HHanse (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe med denne opgave ?


Brugbart svar (11)

Svar #1
26. september 2018 af swpply (Slettet)

Mig bekendt er det ikke tilladt at dele eksamenssæt her på studieportalen.

Du er er givet den lineær funktion f(x) = 4x-5 og bedt om at besteme

1) hældningskoefficienten for den lineære funktion: 4 (aflæs)

2) andenkoordinaten til skæringspunktet mellem grafen for f og andenaksen: -5 (aflæs)

3) bestem f(2): Ved direkte udregning har du at f(2) = 4\cdot 2 -5 = 8 - 5 = 3


Skriv et svar til: Matematik Screening Studentereksamen 2017 - Vejledende opgavesæt 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.