Dansk

Hej nogle der vil hjælpe med at retter stave fejl, punktum og komma osv? Tusind tak på forhånd

30. september 2018 af MikkelTof (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Charanga Copenhagen for alle til at danse

Victor Holm                            Onsdag 26/09/2018

Charanga Copenhagen kom som en storm.

Inde i salen hvor Charanga Copenhagen stiller op. Strømmer alle børn ind i salen og sætter sig fint på gulvet. Der er rigtig god stemning af latter fra børn. De starter med at fortælle om dem selv og hvor de kommer fra, efter det starter de ud med at synge en sang ved navn Cha Cha Cha. Vi sang alle med på sangen, Og vi skulle efterfølgende klappe med på sangen og gå side til side. Efter sangen var færdig blev lærerne trukket op og først blev de bedt om at twerke. Sangerinden Raisa spurgte om der var en modig elev der vil vise hvordan man twerkede der var ingen der meldte sig. Det var osse fint nok da det var for sjov at læreren skulle twerke. De skulle danse i stedet for. Der var rigtig mange forskellige instrumenter de mindede lidt om afrikanske instrumenter. Bandet valgte nogle meget kendte sange som vi skulle synge med på fx. Despacito og Havana, alle i salen sang med på dem.


Min egen anmeldelse

Jeg synes det var overraskende godt jeg er nemlig altid lidt skeptisk med skole koncerter men den her var rigtig god og hyggelig fordi de fik alle i salen med. Jeg giver bandet Charanga Copenhagen 4 stjerner ud af 5. Alt i alt en rigtig god oplevelse .


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2018 af Stygotius

Både din stavning og din tegnsætning er enten helt fraværende eller har ikke noget med dansk at gøre.

Mener du i alvor at f.eks.  "osse" er godt dansk??

Din mangel på f.eks. punktummer gør at læseren ikke forstår ret meget af det hele. Du blander også nutid og datid sammen i én pærevælling.


Svar #2
02. oktober 2018 af MikkelTof (Slettet)

Nej er ikke god til at stave er nemlig ordblind men spurgte også bare om nogen ville hjælpe...


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2018 af Stygotius

Selv om du er ordblind, kan du da godt lade være med at droppe alle grundleddene i det du skriver.

Det virker komisk.

-Inde i salen hvor Charanga Copenhagen stiller op(. S), strømmer alle børn ind i salen og sætter sig fint på gulvet. Der er en rigtig god stemning (af) med latter (fra børn) blandt dem. De starter med at fortælle om dem selv og hvor de kommer fra(,). Derefter (det) starter de (ud) med at synge en sang ved navn Cha Cha Cha. Vi sang alle med på (sangen) den(, Og vi skulle e) Efterfølgende sk(u)jlle  vi klappe med på sangen og gå fra side til side. Efter (sangen) den (var) er færdig, (blev) bliver lærerne trukket op og først (blev de) bedt om at twerke. Sangerinden Raisa (spurgte) spørger om der (var) er en modig elev der vil vise hvordan man (twerkede) gør det. (d)Der (var) er ingen der (meldte) melder sig. Det (var) eogså(osse) fint nok da det (var) er for sjov at læreren (skulle) skal twerke. (De) Børnene (skulle) skal danse i stedet (for). Der (var) er rigtig mange forskellige instrumenter der minder(de) lidt om afrikanske instrumenter. Bandet (valgte) vælger nogle meget kendte sange som vi (skulle) skal synge med på fx. Despacito og Havana, og alle i salen (sang) synger med på dem.


Skriv et svar til: Hej nogle der vil hjælpe med at retter stave fejl, punktum og komma osv? Tusind tak på forhånd

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.