Matematik

Matematik monotoniforhold?

01. oktober 2018 af Jens8999 (Slettet) - Niveau: A-niveau

https://imgur.com/a/kvzf2wd

Er der lokalt maks i -3 og 0 og lokalt min i -2 og 3?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. oktober 2018 af guuoo2 (Slettet)

Er der lokalt maks i -3 og 0 og lokalt min i -2 og 3?

Ja, men x=4 er også lokalt maks!
Hvis figuren viser hele funktionens domæne kan du endvidere konkludere, at x=-3 og x=0 er globale maxima.

Vedhæftet fil:QlDJCrs[1].png

Skriv et svar til: Matematik monotoniforhold?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.