Matematik

Hej! Er der nogen der kan hjælpe med opgaver

01. oktober 2018 af Hjælpmig1233 (Slettet) - Niveau: A-niveau

f(x) = {a+bx x≤2 og b-ax x>2 

opfylder, at f(x)→5 for x→2

bestem a og b 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2018 af peter lind

a+bx->a+2b for x->2


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2018 af AskTheAfghan

Hint:     lim x→2 f(x) = 5 hvis og kun hvis lim x→2+ f(x) = 5 og lim x→2- f(x) = 5.


Skriv et svar til: Hej! Er der nogen der kan hjælpe med opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.