Matematik

Bestem sandsynligheden for, at der er 0 forsinkede fly på en tilfældig valgt hverdag på afgangen fra Aalborg til København. 15% = 0,15 0,15 * 14 = 2,1 Det vil sige, at sandsynligheden for at der er

02. oktober 2018 af Emiliesmedemark (Slettet) - Niveau: B-niveau

Fra Aalborg til København er der til hverdag 14 daglige flyvninger. Antag, at 15% af alle fly er forsinkede.

 a) Bestem sandsynligheden for, at der er 0 forsinkede fly på en tilfældig valgt hverdag på afgangen fra Aalborg til København. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2018 af peter lind

(1-0,15)14


Svar #2
02. oktober 2018 af Emiliesmedemark (Slettet)

Kan du begrunde svaret? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2018 af peter lind

Hvis 15% af flyene er forsinket er det 100%-15% = 85% sandsynlighed for at et givet fly ikke er forsinket. At 14 fly ikke bliver forsinket er så 0,8514


Skriv et svar til: Bestem sandsynligheden for, at der er 0 forsinkede fly på en tilfældig valgt hverdag på afgangen fra Aalborg til København. 15% = 0,15 0,15 * 14 = 2,1 Det vil sige, at sandsynligheden for at der er

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.