Matematik

Ligninger løsninger

05. oktober 2018 af aya111 - Niveau: C-niveau

Hvordan løses dise ligninger:

3x= 1-2x-6

3x=-2x-5

5x=-5

x=-1


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2018 af mathon

Der er én ligning, og den er løst.


Svar #2
05. oktober 2018 af aya111

ja men hvordan er den løst?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2018 af mathon

                 \small \begin{array} {rcll} 3x&=&1-2x-6&\textup{adder 2x p\aa \ begge sider }\\ 5x&=&1-6\\ 5x&=&-5&\textup{divider med 5 p\aa \ begge sider }\\ x&=&-1 \end{array}


Skriv et svar til: Ligninger løsninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.