Matematik

Bestemmelse af værdimængde

11. oktober 2018 af Genjutsu - Niveau: B-niveau

Hej,

Ved godt hvordan man bestemmer værdimængden i en normal funktion, men er ikke sikker når funktionen ser sådan ud:

er det bare hvor man skriver h(-1)=x+3 h(3)=x+3 og h(3)=-2x+12 h(7)=-2x+12 eller hvordan skal funktionen forståes?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2018 af StoreNord

Du kunnt jo tegne den.

Ellers find minimum og maximum for  hver funktion:
        h(-1)    h(3)    h(7)


Skriv et svar til: Bestemmelse af værdimængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.