Matematik

hundefoder matematik F

22. oktober 2018 af Clarie94 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hej alle sammen håber i kan hjælpe mig med denne opgave 

jeg har siddet med den hele min efterårsferie. 

opgaven: 

der er en sammenhæng mellemhvor meget hundefoder en hund spiser pr. dag og det antal dage der går inden posen er tom. 

har vedhæftet opgaven håber i kan hjælpe mig 

Vedhæftet fil: Billede uden titel.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2018 af mathon

\small \small \begin{array}{llrcll} \textup{holdbarhed:}\\ &\textup{hunde under 5 kg}&\frac{15000}{\frac{150+300}{2}}&=&66 \textup{ dage}\\\\ &\textup{hunde 5 -10 kg}&\frac{15000}{\frac{340+450}{2}}&=&37 \textup{ dage}\\\\ &\textup{hunde 10 - 25 kg}&\frac{15000}{\frac{450+1000}{2}}&=&20 \textup{ dage}\\\\ &\textup{hunde 25 - 40 kg}&\frac{15000}{\frac{1000+1500}{2}}&=&12 \textup{ dage} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2020 af jdjsjiji (Slettet)

hej, har du lavet hele opgave sættet? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2020 af jdjsjiji (Slettet)

altså opgave 3, 4 og 6


Skriv et svar til: hundefoder matematik F

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.