Matematik

Opstil og udregn følgende faktura fra Usa

30. oktober 2018 af bobeå - Niveau: C-niveau

250 stk kander type A pris pr stk      USD 1,35

560 stk kander type B pris pr stk.      USD 1,75

800 stk kander type C pris pr stk.      USD 2,25

2%

Hvad er faktura beløbet i USD?

Hvad er faktura beløbet i Dk kroner når kursen på USD er 662,80?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2018 af Jensisasassa (Slettet)

-


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2018 af ringstedLC

Kursen på en valuta er prisen på 100 fx USD.

\begin{align*} fakt._{DK} &= \frac{fakt._{USD}\cdot USD_{kurs}}{100} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2018 af mathon

                              \small \small \small \begin{array}{lclcr} \textup{250 kander type A:}&250\cdot 1.35&=&\textup{USD}&337,50\\ \textup{560 kander type B:}&560\cdot 1.75&=&\textup{USD}&980,00\\ \textup{800 kander type C:}&800\cdot 2.25&=&\textup{USD}&\underline{1800,00} \\ &&&\textup{USD}&3117.50\\ \textup{-2}\%&3117.50\cdot 0.98&=&\textup{USD}&3055.15\\ \textup{valutaomregning:}&3055.15\cdot 6.6280&=&\textup{kr}&20.249,53 \end{array}


Skriv et svar til: Opstil og udregn følgende faktura fra Usa

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.