Matematik

Formler

02. november 2018 af KristianVedIntet (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Er der nogen som kan forklare hvordan man regner dette ud på en simpel måde?

A = bh ÷ 2   h = ___   b= ___


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2018 af VietCoungVu

h= A-b/2, så finder du h(højden)

b=A-h/2, så finder du b(bredden)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2018 af VietCoungVu

Sorry Bigshaq, vidste ikke at de skulle divideres.


Svar #3
02. november 2018 af KristianVedIntet (Slettet)

Det er ok, intet problem


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2018 af VietCoungVu

Nårhh, undskyld Kristian, det er fordi, at det er A og ikke omkreds.

Så derfor skal du ikke subtrahere, men dividere.


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. november 2018 af VietCoungVu

h=A2/b

b=A2/h


Skriv et svar til: Formler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.