Matematik

Hjælp til at forstå differentialregning

03. november 2018 af mimi99 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvad er forskellen mellem 

\frac{dx}{dy}(0) og \frac{dx}{dy}(1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2018 af janhaa

x ' (0) = dx(0)/dy

x ' (1) = dx(1)/dy


Svar #2
03. november 2018 af mimi99 (Slettet)

#1

x ' (0) = dx(0)/dy

x ' (1) = dx(1)/dy

Jeg forstår ikke kan du evt. vise med et tal eksempel :)


Skriv et svar til: Hjælp til at forstå differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.