Matematik

Bestemme A1C1

08. november 2018 af aya111 - Niveau: C-niveau

Hvordan bestemmer jeg længden A1C1?

Vedhæftet fil: aq1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2018 af mathon

                 \small \frac{\left |A_1C_1 \right |}{\left | AC \right |}=\frac{\left | A_1B \right |}{\left | AB \right |}


Skriv et svar til: Bestemme A1C1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.