Matematik

Sandsynglihed med tre terninger

08. november 2018 af Karoline444 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hejjj, jeg har brug for hjælp til nedenstående opgave - til a, c, d og e :))

-Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2018 af SuneChr

Tænk lidt mere over delspørgsmålene  a - e. De er ikke så svære endda.

d)  X3 = 3  har 1 udfald   (øjensummen 3 forekommer 1 gang)
     X3 = 4  har 3 udfald   (øjensummen 4 forekommer 3 gange)
     X3 = 5  har 6 udfald   (øjensummen 5 forekommer 6 gange) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2018 af AMelev


Skriv et svar til: Sandsynglihed med tre terninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.