Matematik

bestmemt integral " hjælp "

14. november 2018 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er meget usikker på om dette er korrekt 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2018 af janhaa

I=\int 2\, dx = 2x + c

etc


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2018 af mathon

                      \small \begin{array}{lrclclcl} 1.&OK\\\\ 2.&\int f_2(x)\mathrm{d}x&=&\frac{9}{8}x^2+k\\\\ 3.&\int f_3(x)\mathrm{d}x&=&2x+k\\\\ 4.&\int f_4(x)\mathrm{d}x&=&0.15x^2+2.8x+k\\\\ 5.&\int f_5(x)\mathrm{d}x&=&-\frac{1}{6}x^2-\frac{1}{6}x+k\\\\ 6.&\int f_6(x)\mathrm{d}x&=&\sqrt{x}+k \end{array}


Svar #4
14. november 2018 af Larsdk4 (Slettet)

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: bestmemt integral " hjælp "

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.